• Las recetas del Dr. Sigmund Freud

    Hillman, James GEDISA EDITORIAL Ref. 9788497846547 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    He aquí el, hasta ahora, injustamente ignorado libro de cocina del Dr. Sigmund Freud. ¡Sí! El padre del psicoanálisis era un fervoroso cocinero. No sólo pasó muchas horas tras los divanes, también estuvo muchas otras tras los fogones, donde siguió adentrándose en la psique humana pero esta vez a tra...
    Dimensions: 21 x 14 x 13 mm Peso: 228 gr
    Segons disponibilitat 3/5 dies laborables
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rustega
    • ISBN : 978-84-9784-654-7
    • Data d'edició : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : Hillman, James
    • Traductors : Ferrari, Claudia
    • Ilustradores : /
    • Nº de pàgines : 140
    • Col·lecció : Libertad y cambio
    He aquí el, hasta ahora, injustamente ignorado libro de cocina del Dr. Sigmund Freud. ¡Sí! El padre del psicoanálisis era un fervoroso cocinero. No sólo pasó muchas horas tras los divanes, también estuvo muchas otras tras los fogones, donde siguió adentrándose en la psique humana pero esta vez a través del estómago.
    Cómo mejorar su autoestima con un «Ponche superyoico» o entenderse, por fin, con su progenitora invitándola a un «Pastel edipo». Corrija su dicción guisando una «Lengua con salsa afasia», mejore la relación con su pareja compartiendo unos «Fettuccine libido», sorprenda a su suegra con una «Ternera neurastenia» o un «Revuelto neurótico». Si su caso es grave quizás necesite un «Pastel trauma de nacimiento»...
    Recetas que el mismo Freud a lo largo de su vida sustrajo a pacientes, colegas de profesión o heredó de la mismísima mamá Freud y que nos son servidas con sorprendentes anécdotas en veladas culinarias históricas, con detalles nunca revelados antes de su relación con Jung, Wilheim Reich, Lou Salomé o Adler. Todo escrito por un Freud irónico e irreverente muy lejos del rigor académico por el cual lo conocemos y que nos divierte con lucidez del entrante a los postres. Cómo mejorar su autoestima con un ?Ponche superyoico? o entenderse, por fin, con su progenitora invitándola a un ?Pastel edipo?. Corrija su dicción guisando una ?Lengua con salsa afasia?, mejore la relación con su pareja compartiendo unos ?Fettuccine libido?, sorprenda a su suegra con una ?Ternera neurastenia? o un ?Revuelto neurótico?. Si su caso es grave quizás necesite un ?Pastel trauma de nacimiento?...
    Recetas que el mismo Freud a lo largo de su vida sustrajo a pacientes, colegas de profesión o heredó de la mismísima mamá Freud y que nos son servidas con sorprendentes anécdotas en veladas culinarias históricas, con detalles nunca revelados antes de su relación con Jung, Wilheim Reich, Lou Salomé o Adler. Todo escrito por un Freud irónico e irreverente muy lejos del rigor académico por el cual lo conocemos y que nos divierte con lucidez del entrante a los postres.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades