L'adolescència és una etapa de grans canvis en tots els aspectes tant físics com psicològics. És en aquest període de transició de la infantesa cap a l'edat adulta -dels 12 als 18 anys aproximadament-, on una alimentació adequada garantirà un estat nutricional òptim que facilitarà una bona qualitat de vida en aquesta etapa i en l'adulta.
En aquest llibre trobareu pautes, consells i recomanacions per a:
Conèixer els canvis que comporta l'adolescència i els seus requeriments nutritius per tal que l'alimentació en aquesta etapa no provoqui problemes més endavant.
Tractar transtorns i malalties habituals relacionades amb l'alimentació, com la càries dental, l'anèmia, etc.
Detectar transtorns en la conducta alimentària com l'anorèxia, la bulímia, per tal d'actuar preventívament
Donar una atenció alimentària específica en situacions especials, com èpoques d'exàmens, pràctica d'esports, etc.
150 receptes -amb comentari dietètic i l'anàlisi de la cobertura de racions alimentàries respecte a les recomanacions diàries- us ajudaran a planificar una alimentació equilibrada i amb un bon contingut nutricional