{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Aquest llibre combina receptes de postres tradicionals amb altres de m\'e9s agosarades. Tot seguints les indicacions de l'excel\'b7lent professora de cuina Assumpta Miralpeix, la pastisseria feta a casa ser\'e0 f\'e0cil i divertida, i podreu elaborar les postres m\'e9s t\'edpiques de casa nostra.
\par \'c9s una obra adequada tant per a principiants com per a experts ja que cont\'e9 des de receptes d'elaboraci\'f3 m\'e9s f\'e0cil (per\'f2 no menys gustoses) com el flam, la crema de Sant Josep, les magdalenes o la coca de llardons, fins a postres m\'e9s elaborades com el tortell, els panellets o la sara, i una gran varietat de pastissos. A banda, tamb\'e9 inclou un apartat amb el pas a pas d'aquelles receptes b\'e0siques que permetran fer tota mena de pastissos i dol\'e7os als que tot just s'inicien en la pastisseria.
\par Descobriu els secrets de la pastisseria tradicional catalana, les nostres postres, seguint els consells i recomanacions d'Assumpta Miralpeix, una gran professora de cuina.
\par Hi trobareu postres per a tots els gustos i moments.
\par }