{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Llibre innovador sobre el coneixement i l'aplicaci\'f3 de l'an\'e0lisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adre\'e7at a professionals del sector i a aficionats al vi.
\par L'an\'e0lisi sensorial \'e9s una eina molt \'fatil per a valorar la qualitat tecnol\'f2gica dels aliments i per a avaluar les prefer\'e8ncies dels consumidors. Aquest llibre \'e9s innovador tant per l'alt nivell cient\'edfic com per l'enfocament que presenta. Per primera vegada, es descriu com l'ambient del tastador, la seva pr\'f2pia fisiologia i les condicions de salut en qu\'e8 es troba poden afectar els resultats de les an\'e0lisis. Partint d'una \'e0mplia experi\'e8ncia, l'autor ens ofereix una metodologia simple per\'f2 rigorosa que satisf\'e0 molts tipus de lectors: professionals i aficionats trobaran les pautes per a l'\'fas adequat d'aquesta pr\'e0ctica anal\'edtica.
\par }