• Sergi Arola. La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer

    Diversos ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002345 Altres llibres del mateix autor
    {\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\froman\fcharset0 Times New Roman;}{\f1\fnil MS Sans Serif;}}\viewkind4\uc1\pard\sb100\sa100\lang3082\f0\fs24 La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer presenta quaranta-vuit receptes de Sergi Arola, un dels cuiners m\'e9s reconeguts, influents i prem...
    Ancho: 25 cm Largo: 25 cm Peso: 1106 gr
    Segons disponibilitat 3/5 dies laborables
    33,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Tapa dura amb sob
    • ISBN : 978-84-15-00234-5
    • Data d'edició : 19/11/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : Diversos
    • Nº de pàgines : 180
    {\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\froman\fcharset0 Times New Roman;}{\f1\fnil MS Sans Serif;}}
    \viewkind4\uc1\pard\sb100\sa100\lang3082\f0\fs24 La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer presenta quaranta-vuit receptes de Sergi Arola, un dels cuiners m\'e9s reconeguts, influents i premiats a escala internacional, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, \'e9s a dir persones que busquen, tamb\'e9 en la gastronomia, combinar la salut i el plaer. \'abHem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catal\'e0n\'bb, diu Sergi Arola, \'abens hem volgut limitar a l'estacio-nalitat m\'e9s estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles men\'fas de degustaci\'f3, un per cada mes\'bb. La reflexi\'f3 i les propostes de cuina als balnearis li fan recordar quan, l'any 1997, va preguntar al seu mestre Pierre Gagnaire quina era la base m\'e9s important dels seus plats. \'abOest l'eau, le plus important!\'bb, li va respondre. I \'e9s que cal triar l'aigua adequada per a l'elaboraci\'f3 de cada plat i, en aquest sentit, les aig\'fces termals obren tot un m\'f3n de possibilitats l\'fadiques i gastron\'f2miques.
    \par
    \par A m\'e9s de les receptes, il\'b7lustrades amb espl\'e8ndides fotografies de Francesc Guillamet, un dels millors fot\'f2grafs de cuina del m\'f3n, el llibre compta amb una presentaci\'f3 de Tana Collados, un text sobre la cuina als balnearis, a c\'e0rrec d'Anton M. Espadaler, i un glossari gastron\'f2mic de Salvador Garcia-Arb\'f3s.
    \par
    \par
    \par \pard\f1\fs16
    \par }

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades