{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\froman\fcharset0 Times New Roman;}{\f1\fnil MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\sb100\sa100\lang3082\f0\fs24 La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer presenta quaranta-vuit receptes de Sergi Arola, un dels cuiners m\'e9s reconeguts, influents i premiats a escala internacional, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, \'e9s a dir persones que busquen, tamb\'e9 en la gastronomia, combinar la salut i el plaer. \'abHem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catal\'e0n\'bb, diu Sergi Arola, \'abens hem volgut limitar a l'estacio-nalitat m\'e9s estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles men\'fas de degustaci\'f3, un per cada mes\'bb. La reflexi\'f3 i les propostes de cuina als balnearis li fan recordar quan, l'any 1997, va preguntar al seu mestre Pierre Gagnaire quina era la base m\'e9s important dels seus plats. \'abOest l'eau, le plus important!\'bb, li va respondre. I \'e9s que cal triar l'aigua adequada per a l'elaboraci\'f3 de cada plat i, en aquest sentit, les aig\'fces termals obren tot un m\'f3n de possibilitats l\'fadiques i gastron\'f2miques.
\par
\par A m\'e9s de les receptes, il\'b7lustrades amb espl\'e8ndides fotografies de Francesc Guillamet, un dels millors fot\'f2grafs de cuina del m\'f3n, el llibre compta amb una presentaci\'f3 de Tana Collados, un text sobre la cuina als balnearis, a c\'e0rrec d'Anton M. Espadaler, i un glossari gastron\'f2mic de Salvador Garcia-Arb\'f3s.
\par
\par
\par \pard\f1\fs16
\par }