{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil MS Sans Serif;}{\f1\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Quan tenim convidats a casa, la il\f1\'b7lusi\'f3 pot tenir una petita ombra de neguit. Ho trobaran tot al punt? Quedarem prou b\'e9? Cuinar per els altres en una celebraci\'f3 pot ser molt gratificant i estressant alhora.
\par
\par A Avui convido jo, l'Isma Prados posa al nostra abast un ampli repertori de receptes per apendre a passar-s'ho b\'e9 a la cuina, i per fer-ho passar b\'e9 als convidats a taula.
\par
\par Ordenats segons les estacions de l'any, facils de fer i amanits amb dades imprescindibles, trucs i consells, tots els plats d'aquest llibre s'elaboren amb productes de mercat i amb processos professionals adaptats a les cuines dom\'e8stiques.
\par
\par Aquest llibre \'e9s una col\'b7lecci\'f3 de bones idees per compartir amb els convidats el plaer de la bona taula i la bona cuina. Segurament, el millor regal possible.\f0
\par }