Un llibre de cuina que et podràs menjar de dalt a baix
Un llibre de cuina amb els productes més eròtics de la cuina catalana. Organitzat per entrants, primers, segons i postres, aprendre'm des de quina és la millor manera de triar les llonganisses, què vol dir 'patata calenta' fins a magnífics suggeriments de com preparar una carn d'olla alternativa. A mig camí entre el llibre d'humor, el llibre eròtic i el llibre de cuina, aquest és el teu llibre de Sant Jordi si vols saber curiositat sibre le sprunes, altres amneres de dir-li a l'enciam o fins i tot dites populars.
BEGOÑA GARCIA
Begoña García col·labora des de fa anys amb diversos mitjans de comunicació i amb aqueips editorials. Mai s'havia plantejat ecriure sobre sexe, fins que la van trucar del Time Out Barcelona, ara fa poc més d'un any, per fer la secció setmanal d'entrevistes denominada 'Sexe Oral'. Des d'aleshores ha entrevistat a presonalitats del món de la cultura de la ciutat, com Maruja Torres, Jaume Sisa, Ferran Monegal, Joel Joan o Clara Segura, entre d'altres, i ha ampliat els seus hotitzonts sexuals. La curiositat l'ha portat a escriure un parell de llibre sobre el tema: Ecosex. O cómo practicvar el sexo en verde (Editorial Océano, març 2010) i Ostres, quins ous! I altres productes de la cuina eròtica catalana (Angle Editorial, març 2010)