{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\froman\fcharset0 Times New Roman;}{\f1\fnil MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\sb100\sa100\lang1027\f0\fs24 La premissa d'aquest llibre de receptes \'e9s que les elaboracions que hi surten siguin senzilles d'elaborar i, per tant, que a la cuina s'hi puguin sumar les mans dels m\'e9s petits de la casa. Una manera d'afegir una part l\'fadica al menjar -que els nens s'hi impliquin tocant, embrutant-se, divertint-se- i tamb\'e9 did\'e0ctica. Que cal comen\'e7ar a donar les bases als futurs cuiners de dem\'e0 i apassionar-los per cuinar i, especialment, per menjar b\'e9. "A la cuina, amb compte!", a l'inici cal deixar clares quatre regles: mans ben netes, anar amb calma, tenir ben clara la recepta i tenir sempre un adult al costat. Aix\'f2 \'faltim imprescindible, que hi ha objectes que tallen pel mig.
\par Les receptes s\'f3n molt clares i segur que v\'e9nen de gust als nens -la pres\'e8ncia del dol\'e7 domina la major part del llibre-. La primera s\'f3n unes rosquilles de la qual els pares poden fer-ne la massa i fregir-la i els nens encarregar-se de fer-ne la forma: al llibre hi ha un dibuix molt clar de com fer-ho. Segur que ho troben divertit. Les receptes, com en aquest dibuix, porten quadres complementaris que ens donen trucs, t\'e8cniques i consells que ens ajudaran a la recepta en concret i en altres de similars que es facin. Tamb\'e9 s'indica el temps que ens portar\'e0 preparar-la. No cal dir-ho, per\'f2 les receptes les poden fer tamb\'e9 els que no tenen nens. En general s\'f3n senzilles i for\'e7a r\'e0pides, que \'e9s una qualitat que busquen tant els que s\'f3n pares com els que no. Perqu\'e8 mengin fruita, res com uns maduixots sucats en dues xocolates, una maced\'f2nia d'estiu o una compota de poma senzill\'edssima. La divisi\'f3 no \'e9s la cl\'e0ssica entre primers, segons i postres: hi ha un cap\'edtol dedicat a les pizzes per fer els dissabtes (amb espinacs, amb verdures de l'hort o d'"ull de bou", amb un ou al mig), un altre a les preparacions per a una festa d'aniversari (nachos amb guacamole, minihamburgueses) o el per als qui tenen molta, molt\'edssima pressa (gelats de petit suisse, que els preparar\'e0s en un momentet - que es congelin ja tardar\'e0 una mica m\'e9s). I per acabar, una taula per preparar entrepans de luxe.
\par
\par
\par \pard\lang3082\f1\fs16
\par }