{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil MS Sans Serif;}{\f1\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Quim Marqu\f1\'e8s, propietari d'El Suquet de l'Almirall, ha recorregut durant dos anys la costa catalana, valenciana i balear i ha recopilat receptes marineres tradicionals poc conegudes o, fins i tot, ja desaparegudes.
\par
\par \i Cuina marinera\i0 \'e9s un llibre de receptes aut\'e8ntiques de mariners i gent de mar, que Quim i Manel Marqu\'e8s ens presenten acompanyades d'alternatives m\'e9s \'abassequibles\'bb per a les cuines i mercats d'avui dia. Receptes poc conegudes de la costa mediterr\'e0nia acompanyades de curiositats hist\'f2riques al voltant del m\'f3n de la pesca (ingredients, estris de pesca, dites populars).\f0
\par }