{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\froman\fcharset0 Times New Roman;}{\f1\fnil MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\sb100\sa100\lang3082\f0\fs24 Introdu\'eft per uns pr\'f2legs de dos dels grans cuiners (Adri\'e0 i Ruscalleda) i dos dels grans humoristes de casa nostra, aquest llibre \'e9s un diccionari de termes gastron\'f2mics, que han estat elaborats amb els millors ingredients possibles, fruit d'un sentit de l'humor afuat i indispensable,que tamb\'e9 necessita la nostra cuina, \'e9s a dir, una bona dosi de sal i de conya, i un bon pessic de pebre i d'ironia... A banda del diccionari pr\'f2piament dit, el volum incorpora diversos apartats amb \'abreflexions i curiositat gastron\'f2miques\'bb, \'abhist\'f2ria de la gastronomia\'bb i \'abel refranyer tradicional\'bb. \b
\par \b0
\par \pard\f1\fs16
\par }