{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil MS Sans Serif;}{\f1\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Arran del proc\f1\'e9s de documentaci\'f3 de la seva celebrada novel\'b7la El pont dels jueus, Mart\'ed Gironell va recopilar una gran quantitat de receptes de l'\'e8poca medieval, tant jueves com cristianes, que ara posem a l'\'e8poca a l'abast de tothom en un volum.
\par Aquest \'e9s un viatge a l'\'e8poca medieval a trav\'e9s d'una cuina que ha perdurat al llarg dels segles; encara avui, alguns dels seus plats es preparen com ho feien els nostres avantpassats. Una cuina que es caracteritza per aprofitar ingredients de temporada i productes del bosc, que barreja carn, verdura i peix i que, per q\'fcestions pr\'e0ctiques i de superviv\'e8ncia, ja aprofitava les restes de menjars anteriors. Les receptes que trobareu en aquest recull han estat actualitzades perqu\'e8 es puguin elaborar f\'e0cilment a casa, i inclou ingredients que abans no existien i que acaben d'arrodonir els plats.
\par
\par Teniu a les mans un receptari que us d\'f3na l'oportunitat d'assaborir El pont dels jueus d'una altra manera. Un viatge en el temps a partir del gust, l'olor, els colors i la textura dels ingredients i receptes que formen part d'una gastronomia variada, saborosa, rica i refinada, humil, senzilla i efectiva.
\par
\par Que vagi de gust!\f0
\par }