{\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}{\f1\fnil MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang1027\f0\fs16 La hist\'f2ria i la gastronomia mediterr\'e0nia i la cultura del vi s\'f3n els pilars de "La cuina del ci", que Pere sans , guanyador del premi Gourmad (Millor llibre de receptes en catal\'e0, 2008) amb Cuina catalana de veritat , recupera fruit de l' experi\'e8ncia i la voluntat de dur la tradici\'f3 vin\'edcola m\'e9s enll\'e0 de l' \'e0pat.
\par El llibre compta amb un magn\'edfic receptariregat amb els millors vins, que inclou del\'edcies com les guatlles de vinyaters, la sopa de verema , el past\'eds de veremadors borgonyons , els vcargols de vinya a la xucladeta... i que juntament amb el recorregut hist\'f2ric i les an\'e8cdotes de la cultura vin\'edcola ens submergeix en la cultura del bon menjar i el bon beure.\lang3082\f1
\par }