{\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0{\fonttbl{\f0\fnil MS Sans Serif;}{\f1\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 No gosar\f1\'edem assegurar que els del Pened\'e8s siguin m\'e9s ll\'e9pols que la resta dels Pa\'efsos Catalans, per\'f2 la seva varietat de propostes \'e9s fascinant: les coques farcides o de recapte, la fruita i tota mena de confits. Aquest llibre ens ofereix una mostra \'e0mplia de les joies de la pastisseria de la terra: borregos, coques fines, bufats i merengues, currutacos, vilafranquins, coques fines, garlandes, rostes... i l'excel\'b7l\'e8ncia de les cat\'e0nies. Joies amb hist\'f2ria i amb noms propis.
\par Joan Sol\'e9 i Bordes (Vilafranca del Pened\'e8s 1955) \'e9s fil\'f2leg docent i graf\'f2man impenitent. Cronista de la Vilafranca i el Pened\'e8s contemporani, \'e0mbit sobre el que ha publicat nombrosos estudis i diversos volums. El 1984 publica un estudi sobre les coques de Vilafranca i col\'b7labora peri\'f2dicament en publicacions vitivin\'edcoles i enol\'f2giques. President de l\rquote Institut d\rquote Estudis Penedesencs (1999-2007). Juntament amb Joan Cerc\'f3 i Rimbau ha portat a terme l\rquote assessorament gastron\'f2mic de les Rutes del Vi i el Cava.
\par Joan Cerc\'f3 i Rimbau (Torrelles de Foix 1953) \'e9s professional de la restauraci\'f3. Des del restaurant Sant Jordi-Ca La Katy de Sant Mart\'ed Sarroca ha promogut nombroses iniciatives culturals i gastron\'f2miques, d\rquote entre les que destaquen la promoci\'f3 de la Fira del gall de Vilafranca, les Rutes del xat\'f3 i la concessi\'f3 dels Premis Literaris Penedesencs de la Nit de Sant Jordi. Fundador i president del "Pened\'e8s, Club gastron\'f2mic". Juntament amb Joan Sol\'e9 i Bordes ha portat a terme l\rquote assessorament gastron\'f2mic de les Rutes del Vi i el Cava\f0
\par }