• El llibre de les catànies i les coques de Vilafranca

    Postres i llepolies del Penedès

    Solé i Bordes, Joan ; Cercó i Rimbau, Joan COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497914932 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    {\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0{\fonttbl{\f0\fnil MS Sans Serif;}{\f1\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 No gosar\f1\'edem assegurar que els del Pened\'e8s siguin m\'e9s ll\'e9pols que la resta dels Pa\'efsos Catalans, per\'f2 la seva varietat de propostes \'e9s fascin...
    Ancho: 17 cm Largo: 24 cm Peso: 275 gr
    Segons disponibilitat 3/5 dies laborables
    11,20 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes.
    • ISBN : 978-84-9791-493-2
    • Data d'edició : 23/09/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALA
    • Autors : Solé i Bordes, Joan ; Cercó i Rimbau, Joan
    • Nº de pàgines : 76
    • Col·lecció : El Tinter
    • Nº de col·lecció : 95
    {\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0{\fonttbl{\f0\fnil MS Sans Serif;}{\f1\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
    \viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 No gosar\f1\'edem assegurar que els del Pened\'e8s siguin m\'e9s ll\'e9pols que la resta dels Pa\'efsos Catalans, per\'f2 la seva varietat de propostes \'e9s fascinant: les coques farcides o de recapte, la fruita i tota mena de confits. Aquest llibre ens ofereix una mostra \'e0mplia de les joies de la pastisseria de la terra: borregos, coques fines, bufats i merengues, currutacos, vilafranquins, coques fines, garlandes, rostes... i l'excel\'b7l\'e8ncia de les cat\'e0nies. Joies amb hist\'f2ria i amb noms propis.
    \par Joan Sol\'e9 i Bordes (Vilafranca del Pened\'e8s 1955) \'e9s fil\'f2leg docent i graf\'f2man impenitent. Cronista de la Vilafranca i el Pened\'e8s contemporani, \'e0mbit sobre el que ha publicat nombrosos estudis i diversos volums. El 1984 publica un estudi sobre les coques de Vilafranca i col\'b7labora peri\'f2dicament en publicacions vitivin\'edcoles i enol\'f2giques. President de l\rquote Institut d\rquote Estudis Penedesencs (1999-2007). Juntament amb Joan Cerc\'f3 i Rimbau ha portat a terme l\rquote assessorament gastron\'f2mic de les Rutes del Vi i el Cava.
    \par Joan Cerc\'f3 i Rimbau (Torrelles de Foix 1953) \'e9s professional de la restauraci\'f3. Des del restaurant Sant Jordi-Ca La Katy de Sant Mart\'ed Sarroca ha promogut nombroses iniciatives culturals i gastron\'f2miques, d\rquote entre les que destaquen la promoci\'f3 de la Fira del gall de Vilafranca, les Rutes del xat\'f3 i la concessi\'f3 dels Premis Literaris Penedesencs de la Nit de Sant Jordi. Fundador i president del "Pened\'e8s, Club gastron\'f2mic". Juntament amb Joan Sol\'e9 i Bordes ha portat a terme l\rquote assessorament gastron\'f2mic de les Rutes del Vi i el Cava\f0
    \par }

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades