• CUINA CATALANA DE VERITAT

    SANS, PERE COMANEGRA Ref. 9788493556662 Altres llibres del mateix autor
    El 1991, el mateix Pere Sans publicà Cuina catalana tradicional i moderna, una obra avui totalment exhaurida i convertida en text de referència pels més prestigiats cuiners i gastrònoms catalans. En el seu pròleg, Vázquez Montalbáns?hi referia com un ?llibre admirable que a mi m?hauria agradat escri...
    Ancho: 290 cm Largo: 210 cm Peso: 600 gr
    Segons disponibilitat 3/5 dies laborables
    28,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-935566-6-2
    • Data d'edició : 10/01/2008
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CAT
    • Autors : SANS, PERE
    • Nº de pàgines : 258
    El 1991, el mateix Pere Sans publicà Cuina catalana tradicional i moderna, una obra avui totalment exhaurida i convertida en text de referència pels més prestigiats cuiners i gastrònoms catalans. En el seu pròleg, Vázquez Montalbán
    s?hi referia com un ?llibre admirable que a mi m?hauria agradat escriure?. Però, per escriure?l, cal saber, sabers concrets i generals que al senyor Pere Sans li?n sobren i que té la generositat d?oferir-los al públic?.
    Cuina catalana de veritat és una revisió que amplia i actualitza l?obra del 1991. A banda d?un extens receptari que repassa les menges pròpies de la gastronomia catalana, en el llibre s?expliquen tota la resta de coneixements que cal posar en joc per dur a bon port l?elaboració de les receptes. Els mètodes de cocció, les mesures, la selecció dels ingredients, les salses, picades i acompanyaments bàsics... són alguns d?aquests elements que també entren en joc.
    Com el gaudi complet no pot acabar en la cuina sinó que necessàriament requereix la degustació, l?autor també ofereix els seus consells per al ritual de l?àpat i el maridatge dels plats. Tot plegat esdevé una exposició completa d?una cuina catalana que l?autor reivindica fermament en el capítol de conclusió.

    LA CUINA COM A ART I TRADICIÓ CULTURAL
    Tot país culturalment homogeni, presenta expressions molt diverses que abarquen àmbits notablement dispars dintre de les arts, el pensament i la forma mateixa de viure. És dins aquest context que Catalunya presenta una cuina pròpia, popular, amb una metodologia culinària específica, per a la realització d?un extens i variat receptari, a cops de molt remot origen.
    A més a més de treballar per a la recuperació de receptes antigues, també hem de recuperar uns mètodes de treball autòctons. És per això que hi insisteixo amb detall en un capítol sencer, que cal llegir amb atenció, perquè la realització cabal de les receptes depèn en gran part d?aquests coneixements.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades