Degut a les vacances de Setmana Santa, els llibres que no apareguin al web amb l'etiqueta "Disponibilitat immediata", no els podreu tenir per al dia de Sant Jordi.
De l'humil i deliciós lluç arrebossat, a l'aristocràtica caldereta de llagosta. El reconegut historiador i gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a fruir del peix i el marisc en qualsevol ocasió: un dinar improvisat, un àpat informal, o un sopar per quedar molt bé. Amb aquest llibre els cuiners novells...
De l'humil i deliciós lluç arrebossat, a l'aristocràtica caldereta de llagosta. El reconegut historiador i gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a fruir del peix i el marisc en qualsevol ocasió: un dinar improvisat, un àpat informal, o un sopar per quedar molt bé.
Amb aquest llibre els cuiners novells aprendran la millor manera de cuinar cada peix i hi trobaran consells útils per a comprar-ne, amb la seguretat de no equivocar-se. I els experimentats, a més de tenir-hi les receptes típiques catalanes, podran anar més enllà amb les propostes tradicionals de Grècia, el Marroc, la Xina, Amèrica o el Japó.
Jaume Fàbrega és historiador, crític d'art i assessor gastronòmic. Actualment imparteix classes de gastronomia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB. És autor de més de trenta llibres, entre els quals destaquen els 9 volums de La cuina catalana (1995-2001), Nació i deglució (1997), els 3 volums de La cuina mediterrània (1997-1998), La cultura del gust als Països Catalans (2000), La cuina del país dels càtars (2003) i Menjant amb amics i coneguts (2004).
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisis
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.