Aquest llibre reuneix més de 100 receptes per menjar fora de casa. Quan arriba el bon temps, ve molt de gust menjar a l'aire lliure, ja sigui en una terrassa o de picnic al camps o a la platja. Més enllà de les típiques amanides de pasta i les truites de patata, en aquest recull hi trobareu plats saborosos, sans i variats que us faran quedar bé quan convideu els amics els dies d'estiu.
Pep Nogué es va formar a l'Escola d'Hostaleria de Girona i poc després va entrar a treballar al Celler de Can Roca amb l'equip del prestigiós cuiner Joan Roca. Actualment, col·labora en diversos mitjans radiofònics i a les revistes Descobrir Cuina i el Soroll de les Fonts, assessora diferents empreses alimentàries i, amb el tems que li queda, escriu llibres de cuina. Ha publicat Temps de Silenci, La cuina de les Terres Gironines (dues edicions), Menjar per un euro (tres edicions en català i una en castellà), La Cuina de l'Arròs de Pals i Tastets.