Les receptes de més èxit del programa. Conscients dels dubtes i interrogants que planteja la manipulació i l'ús culinari dels bolets, "Caçadors de bolets", el programa de TV3, ha volgut proporcionar als apassionats boletaires una eina pràctica a la cuina.
Aquesta guia ressegueix, pas a pas, el procés de tractament d 'aquest producte des que entra a la cuina -encara al cistell-fins que en surt en conserva o cuinat, a punt de fer gaudir els paladars més exigents.
Hi podeu trobar més de 100 maneres diferents d'assaborir aquest regal del bosc: les receptes amb què ens ha obsequiat els protagonistes del programa, sovint fruit del saber i del fer de la tradició familiar; les millors receptes tradicionals de la cuina del bolet; i els plats més innovadors, creacions amb el nom propi de la mà de Fermí Puig, xef del restaurant Drolma; Nando Jubany, des del restaurant Can Jubany; Josep Muniessa, de de la cuina del Via Veneto de Josep Monje; i Miquel Márquez, xef de restaurant Sala de Berga. Aquests mestres de la cuina ens proposen quatre menús en què la creació i els contrastos de sabors realcen les qualitats gastrònomiques dels veritables protagonistes d'aquest llibre de cuina que teniu a les mans, els bolets.
Elaborat per l'equip de "Caçadors de bolets" i el Dr. Enric Gràcia, assessor científic del programa.