• Caçadors de bolets. La cuina

    Equip del programa "Caçadors de bolets" de TV3 RBA EDICIONES Ref. 9788478717583 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Les receptes de més èxit del programa. Conscients dels dubtes i interrogants que planteja la manipulació i l'ús culinari dels bolets, "Caçadors de bolets", el programa de TV3, ha volgut proporcionar als apassionats boletaires una eina pràctica a la cuina.Aquesta guia ressegueix, pas a pas, el procés...
    Ancho: 19 cm Largo: 24 cm Peso: 600 gr
    Descatalogat
    19,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes.
    • ISBN : 978-84-7871-758-3
    • Data d'edició : 18/09/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Equip del programa "Caçadors de bolets" de TV3
    • Ilustradores : CRITERIA
    • Nº de pàgines : 158
    • Col·lecció : OTROS LA MAGRANA
    • Nº de col·lecció : 999
    Les receptes de més èxit del programa. Conscients dels dubtes i interrogants que planteja la manipulació i l'ús culinari dels bolets, "Caçadors de bolets", el programa de TV3, ha volgut proporcionar als apassionats boletaires una eina pràctica a la cuina.

    Aquesta guia ressegueix, pas a pas, el procés de tractament d 'aquest producte des que entra a la cuina -encara al cistell-fins que en surt en conserva o cuinat, a punt de fer gaudir els paladars més exigents.

    Hi podeu trobar més de 100 maneres diferents d'assaborir aquest regal del bosc: les receptes amb què ens ha obsequiat els protagonistes del programa, sovint fruit del saber i del fer de la tradició familiar; les millors receptes tradicionals de la cuina del bolet; i els plats més innovadors, creacions amb el nom propi de la mà de Fermí Puig, xef del restaurant Drolma; Nando Jubany, des del restaurant Can Jubany; Josep Muniessa, de de la cuina del Via Veneto de Josep Monje; i Miquel Márquez, xef de restaurant Sala de Berga. Aquests mestres de la cuina ens proposen quatre menús en què la creació i els contrastos de sabors realcen les qualitats gastrònomiques dels veritables protagonistes d'aquest llibre de cuina que teniu a les mans, els bolets.

    Elaborat per l'equip de "Caçadors de bolets" i el Dr. Enric Gràcia, assessor científic del programa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades