Degut a les vacances de Setmana Santa, els llibres que no apareguin al web amb l'etiqueta "Disponibilitat immediata", no els podreu tenir per al dia de Sant Jordi.
Fa uns quants anys, sushi, sashimi, tempura, wasabi eren paraules desconegudes per a molts. Avui, molta gent sap què són i els ha tastat: formen part de la gastronomia japonesa, que està de moda entre nosaltres, entre altres coses perquè és molt lleugera. En una societat on cada dia és més fàcil via...
Dimensions:
16 x 16 x 15 mm
Peso:
815 gr
No disponible
23,90 €
Descripció
Encuadernació :Tapa dura amb sob
ISBN :978-84-664-0752-6
Data d'edició :16/10/2006
Any d'edició :2006
Idioma :Catalán
Autors :Carnicero, Marta
Nº de pàgines :250
Col·lecció :Columna Cuina
Fa uns quants anys, sushi, sashimi, tempura, wasabi eren paraules desconegudes per a molts. Avui, molta gent sap què són i els ha tastat: formen part de la gastronomia japonesa, que està de moda entre nosaltres, entre altres coses perquè és molt lleugera.
En una societat on cada dia és més fàcil viatjar i els restaurants "exòtics" són cada vegada més abundants, l'interès per la gastronomia d'arreu del món és creixent. En l'era del mestissatge i la fusió, Marta Carnicero ha volgut aplegar en aquest llibre receptes de diferents països i continents, de cultures molt diferents i allunyades. D'aquesta voluntat n'ha sorgit un llibre pràctic, amb receptes senzilles i precises, que us ensenyarà a cuinar, entre molts d'altres, els fideus yakisoba japonesos, les pakora índies, el pastís de formatge americà, l'amanida de patata hongaresa i la caponata siciliana.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisis
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.