"Mai més no passaràs gana". Cert: si seguiu els consells i les receptes que aquest trio d'asos -F.Murgadas, X.Mestres i C.Pérez- us ofereix, és molt difícil que torneu a passar gana. Un biòleg, un xef de cuina i un periodista han sumat esforços per demostrar que és possible menjar de manera variada sense haver de passar hores i hores dins la cuina i sense desestabilitzar el vostre pressupost mensual.
A partir d'uns ingredients molt habituals -patata, pasta, arròs, ceba, tomàquet, ous i llegums- els autors ofereixen tot un seguit de propostes que converteixen la cuina en un exercici divertit i agraït, sense oblidar, a més, els aspectes culturals i nutricionals de cadascun dels productes.
Les aventures d'un cuiner novell, fruit de més de tres anys de treball al programa radiofònic La Solució, recull receptes imaginatives, senzilles, equilibrades, i molt llamineres, al mateix temps que us ofereix tot un seguit de consells pràctics que us convertiran en cuiners experts. Un text imprescindible per tenir sempre a mà i prop dels fogons, útil tant per als qui cuinen amb destresa com per a tots aquells i aquelles que volen fer el seu debut a la cuina. Un llibre i unes receptes amb les quals us llepareu els dits!