La cuina japonesa està de moda. Ho té tot: és sana i, més enllà de l’exotisme, defuig la sofisticació i s’acosta a l’essència dels aliments. La seva lleugeresa i senzillesa la fan, als ulls dels occidentals, més atractiva que mai. L’estètica i la presentació dels plats, tan acurada i visual, la converteixen en una opció deliciosa.
Amb aquest recull de receptes podreu elaborar sushi, sashimi, tempura, miso, sukiyaki, misoshiru i molt més, a casa vostra, amb ingredients que trobareu fàcilment. Aquesta és la finalitat de La cuina japonesa. L’autor, un enamorat de Catalunya, és un magnífic ambaixador de la nostra cultura al seu país. Ara, amb aquest llibre, ens vol acostar el Japó, perquè, al capdavall, una de les millors i plaents maneres de conèixer i estimar un país és a través d’un bon àpat.
La bona acollida que els lectors van dispensar a la primera aparició d’aquest volum, ens va animar –a autors i editors– a engegar-ne una edició ampliada. En aquest volum que avui us presentem hi trobareu més receptes, trucs per preparar plats japonesos en menys de tres minuts, diferències i semblances amb la cuina xinesa… Tot plegat amanit amb referències culturals, per tal de satisfer el gust i l’esperit.