Degut a les vacances de Setmana Santa, els llibres que no apareguin al web amb l'etiqueta "Disponibilitat immediata", no els podreu tenir per al dia de Sant Jordi.
Aquelles llesques de pa amb vi, amb oli, amb sucre o mel; aquells menjars de bacallà amb patates i allioli, o amb fesols, i de fesols amb arengada, llonganissa o cansalada; aquells bunyols de bacallà; aquella escudella o carn d'olla feta amb aigua de cisterna i el foc a terra; aquells suquets de pei...
Aquelles llesques de pa amb vi, amb oli, amb sucre o mel; aquells menjars de bacallà amb patates i allioli, o amb fesols, i de fesols amb arengada, llonganissa o cansalada; aquells bunyols de bacallà; aquella escudella o carn d'olla feta amb aigua de cisterna i el foc a terra; aquells suquets de peix fets per pescadors; aquells pastissets, "corassons", cócs ràpids o orelletes fets a casa amb aquell foc de carbó o llenya; aquelles carns, a la brasa o guisades, acompanyades de la gràcia de cada cuinera... Un conjunt de secrets i receptes gastronòmiques d'una terra per llepar-s'hi els dits. Charo Ciprés Martín (Castellote, Terol, 1947) i Carme Arjona Cabello (Valls, Alt Camp, 1956) van començar a compartir la seva afició per la cuina presentant-se als Concursos de Romesco. Des d'aleshores l'enriquiment mutu ha afiançat una amistat que les ha dut al gust d'escriure 200 receptes de cuina del Tarragonès. En paraules de la Carme: «una cuina tradicional però, a la vegada, restauradora i actual».
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisis
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.