{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Productes de Mercat \'e9s una col\'b7lecci\'f3 de llibres monogr\'e0fics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporaci\'f3, per\'f2 habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre \'e9s el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals -Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig- i d'altres de casolans per\'f2, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen s\'f3n pr\'e0ctiques i factibles, tradicionals o creatives.
\par
\par L'arr\'f2s I de Roger Mart\'ednez del restaurant La Mifanera (Barcelona) i pr\'f2leg de V\'edctor Aranda, proposa 10 receptes de la cuina tradicional catalana i d'altres d'origin\'e0ries de diverses parts del m\'f3n per variar els nostres men\'fas, des del primer plat a les postres.
\par }