{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Productes de Mercat \'e9s una col\'b7lecci\'f3 de llibres monogr\'e0fics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporaci\'f3, per\'f2 habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre \'e9s el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals -Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig- i d'altres de casolans per\'f2, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen s\'f3n pr\'e0ctiques i factibles, tradicionals o creatives.
\par
\par El cep. Ramon Sala, dels restaurants Can Po i Can Cibat, al Ripoll\'e8s, presenta d'entrada les caracter\'edstiques d'aquest producte, el seu h\'e0bitat i la tradici\'f3 culin\'e0ria. Les 10 receptes d'aquest llibret solucionen men\'fas freds, calents, conserves i aperitius.
\par }