{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Productes de Mercat \'e9s una col\'b7lecci\'f3 de llibres monogr\'e0fics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporaci\'f3, per\'f2 habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre \'e9s el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals -Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig- i d'altres de casolans per\'f2, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen s\'f3n pr\'e0ctiques i factibles, tradicionals o creatives.
\par
\par L'\'e0nec. Prologat i escrit per Andr\'e9 Bonnaure, especialista franc\'e8s en aquest producte i els seus derivats, com el foie gras. Deu receptes suculentes, f\'e0cils i sofisticades per preparar amb aquesta au, tradicional de la cuina de pag\'e8s i que val la pena recuperar a les cuines de ciutat.
\par }