{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Productes de Mercat \'e9s una col\'b7lecci\'f3 de llibres monogr\'e0fics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporaci\'f3, per\'f2 habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre \'e9s el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals -Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig- i d'altres de casolans per\'f2, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen s\'f3n pr\'e0ctiques i factibles, tradicionals o creatives.
\par
\par La cansalada. Xavier Pellicer, del restaurant \'c0bac de Barcelona, proposa unes receptes originals i apetitoses, pensades per posar de relleu aquest producte, potser humil per\'f2 molt vers\'e0til. Com diu Toni Massan\'e9s en el pr\'f2leg, un ingredient per assaborir sempre que es tingui l'ocasi\'f3 de menjar-ne i del qual no conv\'e9 abusar.
\par }