{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Productes de Mercat \'e9s una col\'b7lecci\'f3 de llibres monogr\'e0fics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporaci\'f3, per\'f2 habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre \'e9s el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals -Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig- i d'altres de casolans per\'f2, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen s\'f3n pr\'e0ctiques i factibles, tradicionals o creatives.
\par
\par El bacall\'e0. Deu receptes sense complicacions que us faran quedar b\'e9, explicades i experimentades per Montserrat Sagrist\'e0, mestressa de casa i cuinera entusiasta d'aquest peix n\'f2rdic. Una breu i documentada introducci\'f3 de Cai Puigdef\'e0bregas explica l'"aventura del bacall\'e0" i la seva introducci\'f3 com a aliment habitual a les cuines mediterr\'e0nies.
\par }