{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Productes de Mercat \'e9s una col\'b7lecci\'f3 de llibres monogr\'e0fics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporaci\'f3, per\'f2 habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre \'e9s el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals -Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig- i d'altres de casolans per\'f2, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen s\'f3n pr\'e0ctiques i factibles, tradicionals o creatives.
\par
\par El seit\'f3. Receptes de Quim Casellas, del restaurant de l'hotel Casamar de Llafranc, i pr\'f2leg de Rafael Aracil i Lourdes Boix. Hist\'f2ria i caracter\'edstiques d'aquest peix dels mars peninsulars i 10 receptes variades -plats principals o d'acompanyament- tradicionals i novedoses, per gaudir-les en qualsevol ocasi\'f3 o situaci\'f3.
\par }