{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels \'c0ngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col\'b7laboracions amb els mitjans de comunicaci\'f3 ocupen el dia d'aquesta inquieta restauradora.
\par Dani Jim\'e9nez, (Barcelona, 1977) \'e9s f\'edsic i divulgador cient\'edfic. Especialitzat en l'\'fas dels experiments com a eina d'estimulaci\'f3 cient\'edfica, ha estat pioner en la divulgaci\'f3 de la ci\'e8ncia no formal a la televisi\'f3. En els darrers anys ha col\'b7 laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya R\'e0dio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. Tamb\'e9 \'e9s autor de dos llibres: "Ci\'e8ncia a un euro" i "Ci\'e8ncia a dos euros". Actualment, condueix la secci\'f3 de ci\'e8ncia a "La partida" de TV3.
\par }