{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang1027\f0\fs16 Per als qui diguin "un altre llibre de cuina", s\rquote equivoquen, aquesta publicaci\'f3 vol ser diferent. La majoria s\rquote escriuen nom\'e9s davant de l\rquote ordinador, per\'f2 la que teniu a les mans ha sorgit d\rquote entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... Tamb\'e9 cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l\rquote autor.
\par Molts diuen que "el Vall\'e8s \'e9s una terra de pas que no t\'e9 cuina pr\'f2pia". En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals.
\par Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d\rquote alimentaci\'f3, sigui una de les capdavanteres de Catalunya.
\par }