{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
\viewkind4\uc1\pard\lang1027\f0\fs16 Aquest boc\'ed de riba mediterr\'e0nia, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicaci\'f3, ha estat un marc perfecte per a la proliferaci\'f3 d\rquote una forma de cuinar exemplar.
\par Aquesta mostra de receptes tenen en com\'fa que s\'f3n molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l\rquote\'e0rea d\rquote influ\'e8ncia de la mar. La cuina d\rquote\i abordo \i0\'e9s s\'e0via, intu\'eftiva i sense mesures estandarditzades. A m\'e9s de saludable, \'e9s d\rquote una sostenibilitat extraordin\'e0ria perqu\'e8 optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l\rquote arr\'f2s i els fideus, la picada, l\rquote allioli. Definir la cuina de barca \'e9s parlar de peix, i ingredients originaris del pa\'eds, de la zona, econ\'f2mics, que combinats amb saviesa configuren quasi b\'e9 la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.
\par }